Monday
24 January 2022

't zonnetje schijnt
altijd als wij er zijn

Het bekende voorstelrondje

The-Reporters is een breed netwerk van redacteuren, designers, fotografen, producers, cameramannen en editors. Iedere Reporter is gescout op zijn kennis, talenten, flexibiliteit en doorzettingsvermogen om uit ieder product het uiterste te halen. Daarnaast is het hebben van een kekke snor een pre.

Hallo, Maaike hier
+31 (0)6 3946 2323

MAAIKE VAN DER LINDEN

Maaike is de vrouw met de vijfbaans snelweg in haar hoofd. Ze zegt iets tegen de persoon rechts, spreekt gebarentaal met de persoon links, redigeert iets op drie hoog, belt de drukkerij en denkt ondertussen aan de krant van morgen. Ze werkt het liefst met gedreven, enthousiaste reporters die bij voorkeur een truckersnor hebben staan.

Maaike@The-Reporters.com

www.maaikemaakt.tv

Hi, met Bram
+31 (0)6 1613 2896

BRAM SCHINKEL

Bram is de man die alles kan. Van brainstorm tot design, niets is hem te creatief. Hij speelt graag met beeld en tekst en loopt al jaren mee in de eventwereld. Wat bijna niemand weet, is dat hij ontzettend goed kan tekenen.
Sinds zijn eerste gringo-snor is hij verplicht onderdeel geworden van The-Reporters.

Bram@The-Reporters.com

www.dsyner.nl

Heb jij die kekke snor?

Jij bent altijd op zoek naar het mooiste verhaal en neemt nooit genoegen met zomaar een plaatje. Je jongleert gemakkelijk met tien ballen tegelijk en hebt verstand van dance-tot countrymuziek. Je bent creatief, gedreven, stressbestendig en bovenal een kei in het onmogelijke mogelijk maken. En je hebt die snor. Mail ons op report@the-reporters.com.